Spectaculaire resultaten op een heel korte tijd?

Ideeën, ideeën, ideeën. Daar draait het om in onze entrepreneurial workshop. Tijdens deze workshop, die een halve dag in beslag neemt, gaan we aan de hand van een aantal zeer visueel georiënteerde oefeningen een bestaand businessmodel in kaart brengen om er vervolgens op een heel creatieve manier mee te gaan experimenteren.

DOEL VAN DEZE WORKSHOP

Aan de hand van deze workshop willen we nieuwe creatieve ideeën introduceren in het bestaande businessmodel.

HOE WE TE WERK GAAN

In een eerste fase wordt vooral de context waarbinnen een organisatie werkt in kaart gebracht. Dit is een essentiële stap die maar al te vaak wordt overgeslagen. Door deze oefening te doorlopen worden de mensen binnen een organisatie ertoe aangezet na te denken en te discussiëren over elementen die als vanzelfsprekend worden beschouwd. Hoe groter het inzicht in de context, hoe succesvoller het vervolg van de oefening zal zijn.

Het tweede luik van de entepreneurial workshop bestaat erin het bestaande businessmodel te gaan ontleden tot in de kleinste details. Er wordt nagedacht over de bestaande klantensegmenten, waardevoorstellen, omzetstromen, relaties, activiteiten enzoverder.

Eens het bestaande businessmodel volledig in kaart is gebracht zijn we aanbeland bij het derde en laatste luik van onze entrepreneurial workshop: experimenteren. Op een haast speelse manier dagen we onze klant uit elk aspect van het bestaande businessmodel in vraag te stellen en nieuwe - soms gewaagde - ideeën te introduceren. De resultaten die uit deze workshops komen kunnen erg verrassend zijn en voor de klant een ware doorbraak betekenen.

DUUR VAN DE WORKSHOP
Deze workshop neemt standaard een halve dag in beslag.

Contacteer mijVerstuur
Terug naar Workshops