Welke strategie zit achter jouw social media?

THE SOCIAL MEDIA WORKSHOP

Vaak leeft nog de misvatting dat het gebruik van social media voor een bedrijf optioneel is. Fout: marketing gaat niet langer puur om het product die een bedrijf verkoopt of de service die het verleent, het gaat over de verhalen die je erover vertelt.

Social Media biedt een organisatie een mooie kans om haar verhaal te doen, om van vreemden fans te maken, om van spreker naar luisteraar te evolueren, … Inbound marketing is the talk of the town! Inbound wat? Geen paniek, we leggen je alles uit.

DOEL VAN DEZE WORKSHOP

Het zomaar gebruiken van social media zonder leidraad is nutteloos en kan misschien meer kwaad dan goed doen. Er zijn heel wat organisaties die hiermee worstelen: er is een gebrek aan engagement, er is geen doordachte contentstrategie, het bedrijf merkt geen return on investment, …

Het doel van de workshop is het gebruik van social media te structureren aan de hand van de uitbouw van een bedrijfseigen social media strategie.


“We don’t have a choice on whether we DO social media,
the question is HOW WELL WE DO IT”
Eric Qualman – auteur van Digital Leader en What happens in Vegas Stays on Youtube


HOE WE TE WERK GAAN

 • Voor de workshop
  Voor we van start gaan plannen we een kort interview in. Deze workshop is namelijk voor elk bedrijf anders. We willen weten waar de noden liggen, welke eisen men heeft en wat de verwachtingen zijn. Op basis van de informatie die wij krijgen uit dit interview, stellen wij de workshop helemaal op maat samen.

 • Tijdens de workshop
  Achter elke goede social media strategie moet een betekenis zitten die afgestemd is op jouw organisatie. Tijdens de workshop gaan we op zoek naar het doel van jouw organisatie en haar social media gebruik, de strategie van jouw social media beleid, de tactiek die hiervoor gebruikt zal worden en de middelen die we hiervoor zullen inzetten. We doen dit op een interactieve manier van co-creatie want we werken niet voor de organisatie maar samen met de organisatie!
  We stellen in co-creatie een strategiebundel op aan de hand van enkele handige social media tools. Met de door ons aangereikte tools kun je ook in de toekomst helemaal zelf aan de slag om jouw social media strategie te blijven uitdragen.

 • Na de workshop
  Na de workshop krijgt jouw organisatie ook haar eigen strategiedocument waarop alles nog eens heel duidelijk geformuleerd staat.

DUUR VAN DE WORKSHOP
Deze workshop neemt standaard een halve in beslag.

INFO

Verstuur

Bedankt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!